sluit venster
sluit venster

Schatkist

Historie
Vacatures uit het verleden

Werken bij de Efteling? Tegenwoordig zoek je een vacature op via de website van de Efteling. Vroeger vond je deze vacatures vooral in de krant. Wij hebben een selectie oude vacatures die geplaatst zijn tussen 1953 en 1970.

Lees meer... Toegevoegd op: 24 maart 2017

Historie
Advertenties uit het verleden

Tegenwoordig zie je de Efteling bijna dagelijks voorbij komen op social media, tv en radio. Hoe zag dat er vroeger eigenlijk uit? Wij hebben een mooie selectie oude krantenadvertenties die geplaatst zijn tussen 1951 en 1966.

Lees meer... Toegevoegd op: 17 november 2016

Tekeningen
Raven Rijk, Halloween in de Efteling

De 33 jarige grafisch vormgever en illustrator Ronny Gomis heeft de serie Raven Rijk bedacht. Een serie met spookachtige illustraties van Efteling figuren. We spraken Ronny en bekeken zijn schitterende creaties.

Lees meer... Toegevoegd op: 28 oktober 2016

Nieuws
Welkom in de Schatkist

Op dit moment zit je in de Schatkist van Opdenloreley, een gloednieuw onderdeel op de site. De Schatkist is gevuld, en zal in de toekomst gevuld worden met unieke content voor de echte Eftelingfan.

Lees meer... Toegevoegd op: 11 oktober 2016

Muziek
Alle muziek Negen Pleinen Festijn online

Het Negen Pleinen Festijn van dit jaar zit er helaas al weer op. Zin om nog eens na te genieten? Doe dat dan met alle muziek van het Negen Pleinen Festijn.


Lees meer... Toegevoegd op: 15 september 2016

Nieuws
Geen circus tijdens Negen Pleinen Festijn

De nieuwe 6 koppige circus act onder de naam 'The White Horse Circus Company', zal tijdens deze editie van het Negen Pleinen Festijn toch niet te zien zijn op het Witte Paard Plein.

Lees meer... Toegevoegd op: 3 juli 2016

Muziek
50 jaar... Maanlichte Nachten

Op 3 mei 2016 opende de expositie "50 jaar... Maanlichte Nachten" in het Eftelingmuseum. Wij hebben nu de audiotrack die te horen is tijdens de expositie. Zo kan je het ook thuis beleven!

Lees meer... Toegevoegd op: 8 mei 2016


Opdenloreley.nl is een site voor en door Efteling liefhebbers.
Klik hier voor de officiële Efteling website.
© - 2014 - 2021 Opdenloreley.nl